Rabu, 28 Mac 2012

Kesatria negara !

Tetiba teringat time kat uitm dungun..
tiap ari isnin ada KOKO..
hmm..cyfa,nadd n nana geng kesatria negara..
kira first time dalam hidup laa kawad kaki ^^
new experience..hohoho !



da laa kawad tu petang,punyer laa malas nak pegi..
yelaa kan,petang2 camtu lagi syok kalau tido kan..hahaha !
tapi bila fikir takot repeat sem depan,ku ringan kan jugak langkah kaki ku ini untuk menghadiri KOKO ..
time kawad tu,cyfa rasa masa ni lambat sangat berlalu..
lam minda ni "bila laa nak habis"..
merungut jek..
hahaha !

tetapi pape pom kesatria negara tetap best sebab banyak ajar cyfa benda baru ^^
sem depan cyfa da masok kelab rekreasi..
goodbye laa kesatria negara ^^
sayang komander hidayah !!!!!!!!!
 





P/S : the best memory that i had with kesatria negara..
         my new experience !!
         love ya kesatria negara!!

2 ulasan:

  1. drop here.. :) gud luck blogger! :)
    suka lagu yuna tu.. <3

    BalasPadam
  2. thanxs mugmerah ^^
    enjoy it xD

    BalasPadam